Inlägg nummer 51

Fick just ett meddelande om att mitt senaste inlägg här på bloggen var mitt femtionde. Tänk att det redan blivit femtio stycken!
Och ännu bara ploppar det upp nya idéer vart eftersom.
Vissa inlägg har skrivits i ett huj medan andra krävt mera bearbetning. Vissa inlägg har blivit precis som jag menat från början. Andra igen har mera skrivit sig själva och blivit något helt annat än jag ursprungligen hade tänkt. Lite som att bokstäverna och orden lever sitt eget liv utgående från mina tankar och skapar en egen berättelse.
Helt förunderligt…

När jag senaste sommar skapade bloggen tänkte jag, att det må bära eller brista. Jag skriver så länge det är roligt och så ofta som jag tycker att jag har något att dela med mig av. Den positiva respons jag har fått har burit mig framåt. Tack för all den feedback ni har gett mig. Alla har vi våra bekymmer och glädjeämnen i vardagen. Tillsammans går vi vidare.

När vi lyckas med något i arbetet eller i någon hobby tänker vi ofta att nästa gång borde vi göra lite mer, lite bättre. Vi tycker att vi för varje gång måste höja vår prestationsnivå för att vara nöjda med vad vi åstadkommit. Det begränsar oss såtillvida att vi drar oss för att pröva något nytt för att vi är rädda för kraven som det nya för med sig.

Jag tänker fortsätta att vara en lärare på vift här i världen och på bloggen. Min tjänstledighetsansökan är beviljad för nästa läsår och arbetet här på kontoret fortsätter. Följ mig gärna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.