Back to business

Ett nytt läsår har startat igen, som alltid i augusti. Denna gång får jag uppleva det lite vid sidan om, som mormor. Vi har tillsammans varit och köpt en ny skolväska till skolstarten Wilda och jag. Hennes skola startar på måndag. Ska bli intressant att följa med skolgången där.
Vi har också shoppat lite nya skolkläder, vid en viss svensk butikskedja i stan. Säkert ingen annan som har likadana kläder i Oslo.

Själv är jag nu inne på min andra arbetsvecka efter semestern. Början har gått i lagom maklig takt med aftersale-leveranser, tarraprintning, fakturor, telefonservice, hemsidesuppdatering och blomplantering. Och i övermorgon börjar ju höstens mässor med Flytande i Helsingfors.

Fyra veckors semester med toppenväder gick fort. Jag försökte njuta av en dag i taget, även om det innehöll en hel del kylskåpsfyllande och matlagning. I gengäld fick jag umgås mycket med familjen.
Vi hade i alla fall fyra veckor. En återförsäljare i Japan informerade i fredags om att de är på semester den här veckan. That’s it!
Sedan förväntas de jobba igen ett år framåt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.