Det kom ett brev…

… för någon vecka sen till Sarins Båtar. I och för sig inget ovanligt men det här var ingen vanlig faktura utan ett handskrivet brev från en fransk 10-årig pojke , Sven, som drömmer om att bli båtdesigner när han blir stor.

Allt började med att Sven och hans familj sommaren 2017 var och campade vid en sjö och såg den ena båten efter den andra åka förbi. Det gjorde Sven så intresserad att han köpte en båttidning, augusti numret av Motor boat. I den fanns en artikel om SARGO. Han tyckte  bilderna var fantastiska:
– The spirit of the exterior and interior design of your boats immediately pleased me. I liked the finishes of your interiors that make them very warm.

Det inspirerade honom så mycket att när han kom hem från resan började han bygga en egen SARGO i sitt sovrum av pafflådor. Han arbetade på sitt projekt lite varje dag och så småningom blev det både pentry, U-soffa, styrplats och sovkabin.
– Little by little the idea came to me to ask you to come and visit your company in Kokkola.

Sven tog mod till sig och skrev ett brev med en önskan om att få komma hit. Han bifogade några foton från sovrummet och vi blev helt betagna. Klart att han är välkommen!

På fredag den 2 november får vi fint besök till båtvarvet av SARGOSven och hans pappa. Då blir det rundtur vid varvet, en träff med Edy Sarin och en båttur på havet. Den lokala tidningen är också intresserad…

2 svar till “Det kom ett brev…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.