Julannandagsvandring på Fageråsen

När de flesta av oss åkt iväg till slalombacken och resten njöt av ledigheten i liggande ställning gick jag ut för att upptäcka närområdet. En kort bit från vårt hus finns leder som slalom- och skidåkare kan använda sig av för att komma till hiss respektive skidspår. De är så bra kluddade att det går bra att promenera på dem. Trots att solen denna dag lyste med sin frånvaro och några regndroppar föll var det en ren njutning att få gå i den tysta och snörika skogen.

Inte långt härifrån finns en lift som tar slalomåkare upp till de flesta andra backar här vid Trysil.

Jag fortsatte min vandring uppför backen och kom nästan ända fram till Høyfjellssentret. Fageråsen hytteområde består av ganska många stugor och de flesta verkar vara uthyrda nu under julen. Det är julpyntat i var och varannan stuga.

Efter denna timmes långa vandring var det bara att följa bilvägen i en kilometer så var jag hemma igen.

Ellen ringde just så nu ska vi åka iväg och äta till T2 allihopa. Därefter blir det bowling för de som vill komma med.

Vi var faktiskt några som var och bowlade igår men det gick ganska uselt för mig. For inte klotet iväg i ena diket så rullade det ner i det andra. Tror det var klotets fel för när jag bytte till ett tyngre gick det bättre. Glömde kolla om det kanske var ovalt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.