Tredje gången gillt, eller …

Egentligen hade jag så småningom tänkt avsluta mina inlägg här i bloggen, hade faktiskt redan skrivit ett sista utkast. Men så var det några som gillade mina tidigare inlägg, någon som började följa mig och någon som hörde sig för om jag tänkte skriva mer…

Jag har några halvfärdiga utkast som är opublicerade, en del tankar och idéer som jag troligtvis delar med mig av samt ett par upplevelser framför mig som kan intressera andra. Så till semestern ska jag väl hålla på. Efter det är jag ju inte längre en lärare på vift utan förhoppningsvis en väldigt närvarande en.

Jag tror att var sak har sin tid, det som har en början ska också ha ett slut. Att låta nånting bara rinna ut i sanden är inte riktigt min grej.

Så var det också med med läroplansbloggen som Ann-Helen och jag skrev under åren 2015 till 2017. När vår tid som läroplanskoordinatorer kom till vägs ände, vårt arbete var slutfört och bloggen hade uppfyllt sitt syfte som en samlande kraft för en annars utspridd lärarkår var det dags att avsluta den. Att den sedan har levt vidare som en inspirationskälla för det fortsatta arbetet ute i skolorna känns gott för oss båda läroplanstanter. Vi upplever att det arbete vi gjorde då känns meningsfullt än idag.

Som framgår av besöksstatistiken läses läroplansbloggen ännu. Flest besök noterades i augusti 2016 ; 1280 besökare och 2040 visningar på en månad.

Om det sedan under nästa läsår blir en tredje blogg för mig med fokus på arbetet i skolan det får vara osagt än så länge. Det vet man inte på förhand, det kan ju hända…

Det är ju så fantastiskt roligt att skriva 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.